Terapiform

TERAPIFORM

FÆLLES FOR ALLE MINE TERAPIER

Her får du et godt indblik i hvordan terapien hos mig foregår. Terapiformen er samtaleterapi og terapirummet er et hyggeligt rum med gode stole og naturligvis også te og kaffe. Den første gang du/I kommer vil jeg forklare dig hvordan terapien foregår.


Jeg er klar over, at nogen kommer og er nervøse og måske også lidt utrygge. Det er vigtigt for mig, at I finder jer godt tilpas så derfor starter jeg altid med at høre lidt om din/jeres baggrund og historie. Den første gang når vi som regel ikke mere i dybden end det. Men det er også vigtigt, da det giver mig et godt billede af hvem du/I er og du kan føle om kemien er der.


TERAPIFORM

De efterfølgende gange vil vi bevæge os mere og mere i dybden og jeg vil undervise jer og ofte vil jeg også give hjemmeopgaver. Jeg vil sørge for at I begge får taletid men i nogle sessioner kan det være at den ene part får mere taletid hvis der er brug for at få vendt og dreje nogle emner . Min erfaring er, at det er meget givende for partneren, at lytte til hvad den anden fortæller. 


Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig.


HVORDAN

FOREGÅR

TERAPIEN

I vores samtaleterapi

anvendes psykoterapeutiske

metoder, hvor du kan blive mere

bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre

og din måde at være sammen

med andre på. I terapien taler vi

om dine tanker, følelser og

handlinger og derved kan

vi sammen belyse

dine udfordringer.

Parterapi - parterapi i hillerød, parterapi i nordsjælland

Helene Morsing - Relation- og Parterapeut samt Kognitiv coaching og konflikthåndtering. Ring 20 16 46 26 eller send en mail på: helene@helenemorsing.dk

unsplash