Parterapi
Parterapi - parterapi i hillerød, parterapi i nordsjælland

PARTERAPI - TRÆNGER DIT PARFORHOLD TIL OPMÆRKSOMHED

Vi tager alle en bagage med ind i vores parforhold. Det kan nogle gange være svært at tackle og forstå når vores partner reagerer helt anderledes end jeg selv gør. Hvad skyldes det og hvor godt kender vi hinanden og ikke mindst os selv. Et parforhold fungere bedst når det er i balance. Balancen opstår når vi har forståelse for og acceptere, at vi er to selvstændige individer, som skal leve sammen. Balancen spejler en god kommunikation, forståelse, dialog, lytte, god selvindsigt og ikke mindst bevidsthed om at vi er to i parforholdet.

Er ubalancen opstået og kommunikationen og forståelsen blevet dårlig er parterapi en rigtig god løsning. Her handler det ikke om at finde en der har skylden men hvordan du og din partner finder hinanden igen. Jeg har mange gode værktøjer som har hjulpet mange med at finde kemien og balancen igen efter de har været i parterapi.


Tegn på ubalance: Manglende kommunikation og forståelse for hinanden, svært at skabe dialog, ligegladhed, uenighed, utryghed, misforståelser, ensomhed og manglende sexlyst.

Parterapi - til jer som ønsker hjælp til parforholdet. Kommunikation, indsigt, reaktioner, relationer, krise i parforholdet

Parterapi - lidt om sessionen

Når vi mødes første gang vil det mest være jer som fortæller om jeres baggrund og forhold. Jeg vil spørge nysgerrigt ind for at lære mere om jeres mønstre og reaktioner. Udfra jeres oplysninger kan vi begynde at gå i dybden med jeres udfordringer. De efterfølgende sessioner vil vi arbejde og skabe indsigt sammen og jeg vil give jer redskaber og opgaver som kan hjælpe jer videre i jeres liv sammen.


Er der behov for at jeg taler med jer individuelt aftaler vi dette når vi mødes.


Typisk vil vi bruge fra 4 gange så vi kommer godt omkring og I vil finde tryghed i de nye indsigter. Men det er meget forskelligt og individuelt hvor mange gange I har brug for. 


Jeg har tavshedspligt!

#parterapi

#utroskab

#mistetlyst

#kommunikation

#balance

Helene Morsing - Relation- og Parterapeut samt Kognitiv coaching og konflikthåndtering. Ring 20 16 46 26 eller send en mail på: helene@helenemorsing.dk

unsplash