Udtalelser

Helene har en naturlig tilstedeværelse i det terapeutiske rum. Hun virker velforberedt og opmærksom i samtalerne, som hun leder med stor selvfølgelighed uden at det virker trumlende. Hun bruger øjenkontakt og en rolig stemmeføring til at skabe en tryg atmosfære, hvor det er naturligt at bringe selv meget private refleksioner frem. Vores samtaler med Helene har altid haft en tydelig rød tråd. Som terapeut formår Helene at veksle mellem både rådgivende og eksplorative samtalegreb. Det er tydeligt, at hun har mod til at bringe sig selv i spil som autoritet uden at nysgerrigheden forsvinder. Det giver en ærlig samtale mod et fælles mål. Vi har været glade for samtalerne med Helene, der har gjort vores refleksioner mere nuanceret end vores egne samtaler har formået. Samtalerne har også givet os mod til at bringe omtålelige emner på banen, som med Helene ved roret er blevet forstået fra nye vinkler.


Udtalelse fra Mathias

Vi har været rigtig glade for at komme hos Helene. Min mand var meget skeptisk i starten men Helene formåede at skabe en tryghed så selv min mand synes det var fedt at komme i terapi. Helene er meget empatisk og gør det let at tale om alle de svære ting i parforholdet. Vi er sammen den dag idag pga vi har fået en forståelse for hinanden og de gamle mønstre er byttet ud med nye og gode mønstre.

Vi vil blive ved med at komme hos Helene ihvertfald en til 2 gange om året.


Udtalelse fra Helle

Vi har haft Helene hos os et par gange, hvor vi har lavet et “serviceeftersyn” på vores parforhold. Helene er en meget behagelig og sød kvinde at få ind i hjemmet, samtidig med at hun tør at stille de mere kristiske og svære spørgsmål til os. Hun er troværdig og det er nemt at åbne op for hende, derudover er hun lyttende og engageret i at hjælpe os. Vi vil til enhver tid anbefale Helene og vi vil ikke tøve med selv at kontakte hende igen, hvis vi selv skulle opleve problemer eller have lyst til endnu et servicetjek.


Udtalelse fra Vibeke

#indsigt

Parterapi hos Helene morsing, udtalelser om Helene Morsing, referencer

#BALANCE

#UDTALELSER

UDTALELSER FRA KLIENTER

Parterapi - parterapi i hillerød, parterapi i nordsjælland

Vi har været meget glade for vores forløb hos Helene. Hun har været lyttende og indsigtsfuld og har formået, at få os til at lytte til hinanden og rent faktisk kunne høre, hvad den anden sagde med mere end bare ørerne.


Hilsen Cecilie

#gladeklienter

#takforjeresudtalelser

Det har været trygt og forløsende og lærerrigt at komme hos Helene og vi har opnået en dybere forståelse for hinanden i nogle af de konflikter, der har slidt på os som par i årevis.


Hilsen Søren

unsplash