Erhvervscoaching
Erhvervscoaching - kognitiv coaching, konflikthåndtering, relationer på jobbet, ledelsesudvikling,
Parterapi - parterapi i hillerød, parterapi i nordsjælland

Erhvervscoaching

KOGNITIV COACHING OG KONFLIKTHÅNDTERING

LEDER, MEDARBEJDER, OG KOLLEGA

Vi kender alle sammen til udfordringer på arbejdspladsen. Vi bruger 8 timer hver dag på vores arbejdsplads og det er rigtig vigtigt, at vi har en god og professionel relation til vores kollegaer. Vi tager vores "hele jeg" med på jobbet og det kan nogen gange give et sammenstød eller en dårlig kemi. Jeg har selv været chef for en afdeling på 12 og ved hvilke udfordringer det kan give men også, hvor stor betydning det har, at vi forstår og respekterer hinandens forskelligheder. Gevinsten ved selvindsigten og mentalliseringen er et godt samarbejde, gode arbejdsrelaterede resultater og tryghed i vores kollegaer.


Når vi føler os set og hørt som mennesker er vi også en bedre udgave af os selv. Via kognitiv coaching og konflikthåndtering får vi belyst situationen og jeg har et godt redskab til at analysere og finde gode fremtidige løsninger sammen med dig.

 

Er du leder for en afdeling!

Også her er kognitiv coaching en rigtig god måde at hjælpe os til at blive en bedre leder. Den hjælper os til en bedre indsigt i os som leder – både i vores egen person med de styrker og svagheder vi har, men også hvordan vi håndtere vores udfordringer i medarbejdergruppen og i ledelsen.

Lidt om sessionen

I terapirummet vil vi arbejde udfra dig i forhold til dine mønstre og adfærd på arbejds-pladsen. Vi vil analysere og finde metoder og gode redskaber som kan hjælpe dig i udfordringerne. Du vil gå herfra med større indsigt i dig selv og hvordan du tackler lignende situationer fremadrettet. Denne session er en kombination af coaching og terapi.


Jeg har tavshedspligt!

Erhvervscoaching - kognitiv coaching, konflikthåndtering, relationer på jobbet, ledelsesudvikling, medarbejdere, job, udvikling i jobbet

Helene Morsing - Relation- og Parterapeut samt Kognitiv coaching og konflikthåndtering. Ring 20 16 46 26 eller send en mail på: helene@helenemorsing.dk

unsplash