Sammenbragt familie
Parterapi - parterapi i hillerød, parterapi i nordsjælland

#dineogmine

#rollerogtraditioner

#kærlighed

#jalousiogensomhed

#glæde

SAMMENBRAGT FAMILIE - HVORFOR ER DET SVÆRT?

Meget er på spil i en sammenbragt familie

Har du fundet kærligheden igen efter en skilsmisse? Sikke en glæde og en dejlig start på livet igen. MEN hvordan går det med at etablere et nyt hjem med en ny partner og nye børn? Det kan være en rigtig stor udfordring – og især for børnene. Set ud fra et barns synspunkt er der mange nye ting at forholde sig til samtidig med, at man føler en sorg over at mor og far er blevet skilt. Hvem er mor eller fars nye partner og skal han eller hun nu bestemme over mig? Hvorfor må jeg ikke det jeg plejer at må? Og ikke mindst hvordan får jeg det sagt til min mor eller far. Set ud fra den voksnes synspunkt - ja så er lykken jo fundet igen men hvorfor reagerer min børn ikke som de plejer? Må min nye partner opdrage på mine børn? Hvorfor ender det altid i et skænderi når jeg prøver at opdrage på hans eller hendes børn? Og hvordan får vi vores børn til at kunne lide hinanden?

Når en sammenbragt familie skal lykkes

Faktum er, at det er den helt klassiske situation. Forelskelsen gør os meget positive og ”alt kan lade sig gøre” ”og det hele er fantastisk”. Men når den har lagt sig og hverdagen indfinder sig bliver udfordringerne tydeligere og ofte større. Rigtig mange spørgsmål og frustrationer fylder meget og hvis det nye parforhold skal holde, bliver vi nød til at forholde os til disse. Jeg har en stor passion for børns trivsel og der er meget man selv kan gøre for at komme på rette spor. Det kræver en stor forståelse for alle de ”nye familiemedlemmer”. På den måde bliver de irriterende reaktionsmønstre nemmer at forstå og arbejde med. Det er også vigtig at de voksne for talt om hvordan regler og hverdag skal se ud i jeres nye familie.

 

Lidt om sessionen

Når vi mødes første gang vil det mest være jer som fortæller om jeres baggrund og forhold. Jeg vil spørge nysgerrigt ind for at lære mere om jeres mønstre og reaktioner. Udfra jeres oplysninger kan vi begynde at gå i dybden med jeres udfordringer. De efterfølgende sessioner vil vi arbejde og skabe indsigt sammen og jeg vil give jer redskaber og opgaver som kan hjælpe jer videre i jeres liv sammen.


Er der behov for at jeg taler med jer individuelt aftaler vi dette når vi mødes.


Typisk vil vi bruge fra 4 gange så vi kommer godt omkring og I vil finde tryghed i de nye indsigter. Men det er meget forskelligt og individuelt hvor mange gange I har brug for. 


Jeg har tavshedspligt!

Parterapi - sammenbragt familie, bonusforældre, bonusbørn

Helene Morsing - Relation- og Parterapeut samt Kognitiv coaching og konflikthåndtering. Ring 20 16 46 26 eller send en mail på: helene@helenemorsing.dk

unsplash