Skilsmisse
Parterapi - parterapi i hillerød, parterapi i nordsjælland

SKILSMISSE er en realitet

Har I prøvet alt og er den eneste udvej en skilsmisse kan egenterapi og parterapi være en rigtig god løsning. En skilsmisse kan medføre sorg, svigt, ensomhed og usikkerhed med sig. Følelser og situationer kommer og kan være svære at håndtere i tiden efter en skilsmisse. Forståelsen og spørgsmålet om ”hvorfor gik det som det gjorde” vil flyde ovenpå igen og igen. Her kan terapi være en rigtig stor hjælp ift at forstå og give slip.

Vigtigt efter en SKILSMISSE

I dag bruger mange en parterapeut efter skilsmissen, for at få et godt samarbejde efterfølgende. Det er godt at have en på sidelinjen når aftaler om opførsel og deling af børn skal gennemføres. Et ægteskab er en vigtig relation og dermed er det også vigtigt, at vi kommer igennem den på en ordentlig måde. Hvis der er børn skal relationen til vores eks-partner være balanceret og i god tone for det skylder vi vores børn.

SKILSMISSE - FØR OG EFTER KAN VÆRE EN SVÆR TID

#skilsmisse

#sorgsvigtogvrede

#førogefter

#relationen

#børnene

Parterapi - skilsmisse rådgivning, råd og vejledning i en skilsmissen, Før og efter en skilsmisse, børn og skilsmisse

Denne session vil afhænge af om der er tale om eks partnere eller om I står overfor en skillevej. Vi kan tale sammen individuelt eller alle tre afhængigt af situationen.


Er I blevet skilt og har brug for råd og sparring til et fremtidigt samarbejde vil det være udgangspunktet. Står I overfor om I skal skilles eller prøve at redde ægteskabet vil vi dykke ned i jeres udfordringer og arbejde dem godt igennem. 


Er der behov for at jeg taler med jer individuelt aftaler vi dette når vi mødes.


Typisk vil vi bruge fra 4 gange så vi kommer godt omkring og I vil finde tryghed i de nye indsigter. Men det er meget forskelligt og individuelt hvor mange gange I har brug for. 


Jeg har tavshedspligt!

Lidt om sessionen

Helene Morsing - Relation- og Parterapeut samt Kognitiv coaching og konflikthåndtering. Ring 20 16 46 26 eller send en mail på: helene@helenemorsing.dk

unsplash