Individuel terapi
Parterapi - parterapi i hillerød, parterapi i nordsjælland

INDIVIDUEL TERAPI - FÅ INDSIGT I DIG

Der kan være mange grunde til at gå i terapi. Individuel terapi er en god hjælp til dig som sidder fast i en problemstilling som begrænser dig i at leve det liv du ønsker. Måske oplever du at blive udfordret på dig selv i livet. Det kan være ubearbejdede ting fra barndommen, uhensigtsmæssige mønstre eller adfærd, manglende sexlyst, ensomhed, utilfredshed med job eller dårligt selvværd. Terapi kan hjælpe dig til indsigt i dig selv og få øje på de bagvedliggende årsager som resultere i dine mønstre i dag. Det kan give dig en forståelse for hvorfor du handler eller reagere som du gør. Jeg vil støtte og hjælpe dig igennem din udvikling med respekt og omsorg for dig og din historie.

Individuel terapi

er en god investering

når du gerne

vil udvikle

dig i livet

Parterapi - egen terapi, individuel terapi, egen indsigt, arbejde med sig selv, krise i livet, udvikling i livet

Når vi mødes første gang vil det mest være dig som fortæller om din baggrund. Jeg vil spørge nysgerrigt ind for at lære mere om dine mønstre og reaktioner. Udfra dine oplysninger kan vi begynde at gå i dybden med dine udfordringer. De efterfølgende sessioner vil vi arbejde og skabe indsigt sammen og jeg vil give dig redskaber og opgaver som kan hjælpe dig videre på en ny måde.


Typisk vil vi bruge 4 gange så vi kommer godt omkring og du vil finde tryghed i de nye indsigter. Men det er meget forskelligt og individuelt hvor mange gange du får brug for. 


Jeg har tavshedspligt!

Lidt om sessionen - individuel terapi

Helene Morsing - Relation- og Parterapeut samt Kognitiv coaching og konflikthåndtering. Ring 20 16 46 26 eller send en mail på: helene@helenemorsing.dk

unsplash