Utroskab

HVORDAN KOMMER I GENNEM ET UTROSKAB

Står I lige nu i et opdaget utroskab og følelsen er, at min verden er styrtet sammen. Så er terapi en rigtig god hjælp til dig og din partner. Utroskab kan være ødelæggende og svær at komme igennem. Det kan skabe had, skilsmissetanker, skam, skyld, vrede, sorg og ubehag og det er rigtig svært at gennemgå denne sårbare periode uden at få hjælp.


Den svigtede part har mange spørgsmål i mange forskellige følelser og den utro sidder med skam og sorg over situationen. Dialogen kan være svær at tage alene og ender tit uforløst.Utroskab er en alvorlig situation og det er vigtigt at I flytter og udvikler jer sammen. Det kan være denne situation som I skal bruge til at finde sammen på en ny og forbedret måde. I skal genfinde kærligheden og få skabt et forhold med åbenhed, balance, god kommunikation og nysgerrighed. Det kan vi gøre sammen i terapien med respekt for jeres sårbare situation.


I skal regne med et forløb af en vis varighed og hyppighed.

Parterapi - utroskab, hjælp til utroskab, utroskab i parforholdet, krise i forhold til utroskab

Lidt om sessionen

Når vi mødes første gang vil det mest være jer som fortæller om jeres situation. Første gang vil være meget lige her og nu. Måske når jeg denne gang at spørge mere ind til jer for at lære mere om jeres mønstre og reaktioner. De efterfølgende sessioner vil vi arbejde og skabe indsigt sammen og jeg vil give jer redskaber og opgaver som kan hjælpe jer videre i jeres liv sammen.


Er der behov for at jeg taler med jer individuelt aftaler vi dette når vi mødes.


I skal regne med et forløb af en vis varighed og hyppighed.


Jeg har tavshedspligt!

#parterapi

#utroskab

#svigtogskyld

#sårbarhed

#vrede

Helene Morsing - Relation- og Parterapeut samt Kognitiv coaching og konflikthåndtering. Ring 20 16 46 26 eller send en mail på: helene@helenemorsing.dk

unsplash